AGJENT/E TË SHITJES PËR REGJIONIN E PRISHTINËS DHE PRIZRENIT

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 19 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #5606
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 14:00
FABIS Sh.p.k.
Adresa Fushe Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • FABIS Sh.P.K. me seli në Fushë Kosovë si përfaqësues i kompanisë Gjermane FÖRCH, të materialeve teknike dhe veglave të punës, ne vazhden e zgjërimit të rrjetit të shitjes dhe shtimit të kapaciteteve, shpallë konkurs për:
  • 5 Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Prishtinës dhe Prizrenit
  • Ftohen kanditatët që i plotësojnë kriteret e shënuara më poshtë, që të aplikojnë në [email protected] duke dërguar CV-të e tyre së bashku me të gjithë dokumentacionin përcjellës që mendojnë se shkon në favor të tyre.
  • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
  • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
  • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore
  • Agjentët do të paisen me veturë pune adekuate, trajnim profesional, mjetet e punës si dhe pagë mujore bazë dhe komisionin nga shitjet direkte.
  • Konkursi mbetet i hapur deri më 19.04.2019. Të gjitha aplikacionet e pranuara do të shqyrtohen dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
  • Për t'u informuar më tepër për gamen e produkteve të kompanisë FÖRCH, mund ta vizitoni web faqen e kompanisë www.foerch.de.

#Marketing