Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fredrikstad, Norvegji
Data e skadimit 16 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #10466
Data e publikimit 8 May 2020 - 11:31
Fabbrica
Adresa Fredrikstad , Norway
Emaili Fabbrica Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një kamarier i cili ka përvojë paraprake në këtë vend pune.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mundësi për zhvillim
  • Paga në përputhje me marrëveshjen kolektive
  • Mjedis të shkëlqyer pune në Fredrikstad
Eksperiencat
  • I motivuar dhe pozitiv
  • Dinamik në punë
  • I orientuar në detaje dhe i saktë
  • I aftë të operojë në mjedis dinamik dhe i aftë të menaxhojë situatat stresuese
  • I aftë të komunikojë në gjuhën angleze
  • Së paku 20 vjec
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 154 herë

#Marketing