Merchandiser

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Trollåsen, Norvegji
Data e skadimit 25 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #10264
Data e publikimit 26 Mar 2020 - 10:32
F&H Skandinavia
Adresa Trollåsveien 34 NO-1414 Trollåsen
Emaili F&H Skandinavia Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Po kërkojmë për dy Merchandiser për punë të përhershme. Zona gjeografike e punës suaj do të jetë kryesisht pjesa lindore e Norvegjisë mirëpo si rezultat i natyrës së punës mund të kërkohet nga ju që të udhëtoni në disa pjesë të tjera të Norvegjisë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Optimizimi i pamjes së re te inventarit tanë
 • Alokimi i brendeve tona
 • Pamja e rafteve
Eksperiencat
 • Kanë edukim relevant në këtë pozitë
 • Janë kreativ dhe me stil
 • Mund të punojnë në mënyrë të pavarur dhe të strukturuar, pa e humbur sensin e kreativitetit
 • Janë pozitiv dhe të orientuar në shërbime
 • Janë motivues dhe të orientuar në arritjen e objektivave
 • Mund të kryejnë një sërë aktivitetesh në të njejtën kohë
 • Mund të bashkëpunojnë në ekip
 • Kanë patent shoferin
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 211 herë

#Marketing