Shofer Taxi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 1 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #3664
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 18:08
Express Taxi
Adresa Fushë Kosovë
Emaili 044 600 300 dhe 038 400 700
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Express Taxi Shpall Konkurs për punësim "Shofer Taxi" për regjionin e Fushë Kosovës.

Eksperiencat

1. Posedim i patent shoferit (minimum dy vite),
2. Të jetë mbi 24 vjeqar,
3. Respektimi i rregullave të kompanisë dhe orarit të punës,
4. Të ketë motiv dhe vullnet për punë,
5. Të jetë i mirësjellshëm dhe i komunikueshëm me pasagjerët dhe stafin.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrat e poshtëshënuar;
044 600 300 dhe 038 400 700

#Marketing