22 Pozita Te Punes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 15 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #9512
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 10:00
Express Store
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Express Store - 2 Hapa Larg - Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve me shitje me pakicë, për hapjet e reja ne qytetin e Prishtinës, është duke kërkuar punëtorë të zellshëm,ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja

Pozita:

 • Sektorist/e-10 vende të lira pune
 • Arkatar/e-10 vende të lira pune
 • Shofer- 2 vende te lira pune


Vendi: Prishtinë
Lloji: Orar i plotë

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të pranoni dhe përshëndesni konsumatorët me mirësjellje
 • Të përgjigjeni në pyetjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim
 • Të ndihmoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë
 • Të ndihmoni bashkëpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjegjsi
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës
Eksperiencat
 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsumatorëve dhe shitje me pakicë
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes ne ekipë
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë
 • Per shofer kerkohet kategoria C


Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion


Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit per kete vend pune qe ofrohet me benefitet dhe mundesite me të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresen elektronike: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 06.11.2019-15.11.2019

#Marketing