Vende të lira pune në fushën e mekanikës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bern, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3334
Data e publikimit 30 May 2018 - 02:06
Express Personal
Adresa Zeughausgasse 24 3001 Bern
Emaili Express Personal Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Klienti ynë, një korporatë e madhe zvicerane, shpall vende të lira pune në fushën e mekanikës në pozicionet e poshtme:

  • Mekanik
  • Ngjyrosës i pajisjeve mekanike (vetura, motorë, kamionë etj)
  • Automekanik
  • Mekanik
  • Saldues
Eksperiencat

Ju keni përfunduar trajnimin në një nga profesionet e lartpërmendura ose të ngjashme dhe keni përvojë në në fushën përkatëse.

Cfarë ofrojmë ne

Klienti ynë ju ofron një punë interesante në një kompani udhëheqëse dhe moderne. Gjithashtu do jeni pjesë e një ekip dinamik dhe do keni kushte të mira punësimi.

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 15 aplikues dhe është shikuar 3,090 herë

#Marketing