Vende të lira pune në fushën e mekanikës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Zeughausgasse 24 3001 Bern, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkpunues Dëgjim Mirëmbajtje Motivues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4220
Data e publikimit 9 Jan 2019 - 15:00
EXPRESS PERSONAL AG
Adresa Steinenvorstadt 73, 4051 Basel, Switzerland
Emaili EXPRESS PERSONAL AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Klienti ynë, një korporatë e madhe zvicerane, shpall vende të lira pune në fushën e mekanikës në pozicionet e poshtme:

  • Mekanik
  • Ngjyrosës i pajisjeve mekanike (vetura, motorë, kamionë etj)
  • Automekanik
  • Mekanik
  • Saldues

Cfarë ofrojmë ne

Klienti ynë ju ofron një punë interesante në një kompani udhëheqëse dhe moderne. Gjithashtu do jeni pjesë e një ekip dinamik dhe do keni kushte të mira punësimi  

Eksperiencat

Ju keni përfunduar trajnimin në një nga profesionet e lartpërmendura ose të ngjashme dhe keni përvojë në në fushën përkatëse.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 373 herë

#Marketing