Recepsioniste klinike dentare

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 5 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #9519
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 12:00
Expert Dental Clinic
Adresa Rruga 'Llazi Miho' Kombinat Tirane, Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Expert Dental Clinic kerkon poziconin e Recepsionistes me profilin si meposhte:

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Lenien e takimeve dhe orareve  orareve
  • Menaxhimin e pacienteve.
  • Mirembajtjen e vendit te ushtrimit aktivitetit
  • Sterilizim.sistemim e veglave, sistemim e vendit punes
  • Asistim te Dentistit
Eksperiencat
  • Te kete eksperience pune ne marrdhenie me kliente .
  • Te jete e komunikueshme ,e pergjegjeshme ,serioze dhe e disiplinuar,
  • Te jete korrekte me koleget dhe klientet .
  • Te dije Paketen Microsoft office.

[email protected]  

#Marketing