Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Angli, Britani e Madhe
Data e skadimit 25 Jul 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #2990
Data e publikimit 5 Jun 2018 - 15:00
Excel Resourcing
Adresa England, UK
Emaili Excel Resourcing Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për momentin ne po kërkojmë që të punësojmë një punonjës për kontratë të përhershme punë në punëtorinë tonë në qytetin e Daventry. Për të qenë si suksesshëm në këtë pozitë pune ju do punoni në disa marka të makinave, duke ofruar shërbime riparuese dhe mirëmbajtëse.

Në këmbim ne do iu ofrojmë pagë konkurruese dhe mjedis të përshtatshëm pune. Paga sillet nga  £33,000 /£36,000.

Ne jemi një kompani e dëshmuar në industrinë automative. Nëse jeni individ që po kërkon punësim dhe kushte të mira pune na kontaktoni që sot. Ne jemi lider në tregun e riparimeve automative.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 580 herë

#Marketing