Montues i sistemeve të gazit dhe ngrohjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4028
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:56
EWE NETZ GmbH
Adresa Cloppenburger Straße 302 26133 Oldenburg Germany
Emaili EWE NETZ GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.ewe.de
Rrjetet
Përshkrimi

EWE NETZ GmbH është një ndër operatorët më efikas të pajisjes me energji dhe gaz në Gjermani. Rreth 70% e energjisë që e transporton kjo kompani vjen nga burimet e reja. Rrjetet e kësaj kompania cilësohen si më të sigurtat në Europë. Për të ruajtur këtë avantazh në kërkojmë staf shtesë nga të gjitha vendet e Europës përfshirë edhe ato që nuk janë pjesë e BE.

 

Montues i sistemeve të gazit dhe ngrohjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Montimi, mirëmbajtja, riparimi dhe inspektimi i sistemeve të ngrohjes dhe gazit
 • Identifikimi i prishjeve në sistemete e furnizimit
 • Mbikqyrja e stacioneve të furnizimit më gaz natyror
 • Kryerja e detyrave tjera të përgjithshme
 • Menaxhimi i thirrjeve telefonike
Eksperiencat
 • Edukim apo trajnim si montues i gypave të ujit, gazit, apo ndonjë degë e ngjashme
 • Kualifikimi si mjeshtër është avantazh
 • Përvojë paraprake në trajtimin e sistemit të gazit
 • Qasje e pavarur dhe e përgjegjshme
 • Njohuri në produktet e MS OFFICE
 • Aftësi për punë në ekip dhe aftësi komunikative
 • I shoqërueshëm dhe sjellje e mirë ndaj klientëve
 • I gatshëm për edukim të vazhdueshëm
 • Njohuri bazike e gjuhës gjermane
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria B

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 504 herë

#Marketing