Operator i makinave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Essen, Gjermani
Data e skadimit 25 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #10267
Data e publikimit 26 Mar 2020 - 17:12
Evonik Industries AG
Adresa Rellinghauser Straße 1-11 45128 Essen, Germany
Emaili Evonik Industries AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.corporate.evonik.com
Rrjetet
Përshkrimi

Në emër të klientit tonë Evonik Performance Materials GmbH kërkojmë të punësojmë një kandidat të kualifikuar si operator i makinave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja dhe operimi i makinave gjysëm automatike dhe automatike
  • Optimizimi dhe operimi i performancës së makinave
  • Identifikimi i gabimeve dhe prishjeve
  • Ekzekutimi i të gjitha aktiviteteve mirëmbajtëse në të gjitha proceset inxhinierike
Eksperiencat
  • Trajnimi i kryer në mënyrë të suksesshme në ndonjë degë teknike si mekanik, elektrikë apo ndonjë lëmi tjetër të ngjashme
  • Njohuri bazike në PC
  • Njohuri të mira të gjuhës Gjermane
  • Patent shoferi për operimin e forkliftit
  • Fleksibil dhe i aftë të punojë në ekip
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 317 herë

#Marketing