Kasiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 2 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Përfshirja Përgaditje
Kategoria Shitje
ID e punës #8734
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 12:00
EuroMarket
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Rrjeti EuroMarket shtrihet ne 3 rrethe te shqiperise Korce,Pogradec dhe Tirane. Aktiviteti i tij ka nisur qe ne vitin 2002 me pike shitje kozmetike dhe me pas kaluan ne tregun e marketeve. Ne total jane 11 pika shitje .  

Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës korrekt dhe perpiqemi te krijojme nje fryme grupi pozitive qe cdo gje te shkoj sic duhet. Për partnerët tane ne jemi një partner i besuar. 

Eksperiencat
  • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
  • Të ketë deri 3 vite eksperiencë të mëparshme pune
  • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç (jo studente)
  • Të jetë banuese në Tiranë.

[email protected]  

#Marketing