Supervizor i Shitjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 18 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6925
Data e publikimit 13 Jun 2019 - 11:00
Eurolab Internacional Grup
Adresa Tiranë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin:
    Supervizor Shitje
Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Menaxhimi i nje zone te caktuar dhe i nje numri agjentesh Pre-Seller. 
•Shitjet ne klientet e medhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit te shitjeve sipas objektivave. 
•Ndjekja e porosive ne çdo hallke deri ne mbylljen e proçesit.
•Planifikimi dhe koordinimi i shitjeve sipas strategjise te kompanise;
•Bashkepunimi me Departamentin e Marketingut per implementimin e strategjive te duhura per arritjen e objektivave; 
•Zhvillimi dhe ruajtja e marredhenieve me klientet; 
•Rekrutimi dhe rritja e vazhdueshme e numrit te klienteve; 
•Pergatitja e raportimeve periodike;
•Informimi ne menyre te vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurite e tregut vendas.

Eksperiencat

•Te kete perfunduar studimet e larta, preferohet Fakulteti Ekonomik; 
•Pervoje ne pozicione te ngjashme mbi 3 vjet, avantazh ekperience ne FMCG; 
•Njohuri ne perdorimin e programeve financiare & Paketes Office; 
•Aftesi komunikimi dhe menaxheriale; 
•Njohuri te mira te gjuhes angleze. Shënime
Te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV ne adresen[email protected]
Ju lutem shenoni tek subjekti i e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni.
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen.

#Marketing