Punëtor i kualifikuar/Konstruktues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ulm, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4493
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 16:30
EURA Personal Süd GmbH
Adresa Herr Roland Tausch Münsterplatz 13 89073 Ulm
Emaili EURA Personal Süd GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndërtimi i automjeteve sipas specifikimeve të projektit
  • Montimi i strukturave dhe komponentëve të tyre
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si mekaniki kamionëve, apo mekanik i makinerive bujqësore, karrocave dhe rimorkiove dhe mekanik i ndërtimit të automjeteve
  • Disa vite përvojë pune
  • Gatishmëri, besueshmëri dhe i kujdesshëm
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 1,058 herë

#Marketing