Teknik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Basel, Zvicër
Data e skadimit 28 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3710
Data e publikimit 8 Nov 2018 - 13:16
Eu Jobs Agency
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili Eu Jobs Agency Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Ndërtimi, konvertimi dhe / ose komisionimi i automjeteve

- Aplikimi i teknologjisë së përshtatshme të matjes si dhe përshpejtimi, fuqia, shpejtësia

- Kryerja e testeve komplekse të dridhjeve

- Funksionimi autonom i bankave të ndryshme testuese

- Votimi, zbatimi dhe ndjekja e urdhërave e konsumatorëve

- Planifikimi dhe dokumentimi i tryezës së testimit

Eksperiencat

- Te kete te perfunduar me sukses ndonje trajnim ose praktike ne kete drejtim te kerkuar

- Mënyrë e besueshme, e saktë dhe e përgjegjshme e punës

- Te preferoje punen ne ekip

- Te jete i motivuar per pune

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 594 herë

#Marketing