Agjent Doganor (2 Pozita)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 15 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3868
Data e publikimit 2 Nov 2018 - 17:47
ETC
Adresa Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

 Qendra Tregtare ETC në Pejë shpall konkursin e punës:

Agjent Doganor - 2 vende të lira pune/Lokacioni Pejë

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Diplomë universitare të Fakultetit Ekonomik (preferohet drejtimi Doganë-Shpedicion)
 • Njohje e gjuhëve të huaja ( preferohet gjuha Angleze )
 • Të posedojë njohuri të punës me programin doganor ASYCUDA
 • Të posedojë njohuri të marrëveshjes së CEFTA-s
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi të mira komunikuese dhe raportuese
 • Të posedoj patent shofer
Eksperiencat
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregullt
 • Orar të rregullt
 • Trajnime adekuate për pozitë


  APLIKIMI
  Duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC –Pejë tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in [email protected] !

  Konkursi mbetet i hapur deri në datën 15.11.2018
  Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

#Marketing