Ndërtimtarë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Wiesbaden, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10195
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 19:30
ESWE Verkehrsgesellschaft mbH
Adresa Wiesbaden, Deutschland
Emaili ESWE Verkehrsgesellschaft mbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndërtimi i rrjetit të tubave
  • Vendosja e kantierit të ndërtimit
  • Hapja e gropave të ndërtimit
  • Instalimi i hyrjeve në shtëpi
Eksperiencat
  • Përvojë punë dy vjeçare në punë ndërtimtarie
  • I gatshëm për të pranuar rregulloret e vendosura nga udhëheqësi i grupit
  • Fleksibil në orarin e punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 519 herë