Menaxher

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7106
Data e publikimit 26 Jun 2019 - 15:45
espresso team GmbH
Adresa Unter den Eichen 7, 65195 Wiesbaden
Emaili espresso team GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te kujdeseni qe klientet te marrin kafen me te mire
  • Menaxhoni stafin 
  • Kujdeseni per porosite
Eksperiencat
  • Pervoje pune
  • Te jeni i pasionuar rreth blerjes se kafeve ne menyre qe cdo here te pergatitni kafe te shijshme per klientet
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 241 herë

#Marketing