Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 465 Curé Poirier Ouest Longueuil, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Dëgjim Komunikim
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6455
Data e publikimit 21 May 2019 - 18:00
Espace RénoVert
Adresa 465 Curé Poirier Ouest Longueuil (Québec) J4J2H4
Emaili Espace RénoVert Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë të punësojmë një kandidat për aktivitetet tona të renovimit. Orari i punës do jetë 40 orë në javë. Do punoni në një mjedis super dinamik pune. Ne ofrojmë pagë konkurrese.

Eksperiencat
  • Përfundimi i së paku shkollës së mesme
  • Përvojë paraprake pune
  • Njohuri e rrjedhshme e gjuhës angleze dhe frënge
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 200 herë

#Marketing