Përgjegjës i ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Laufenburg, Gjermani
Data e skadimit 6 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10254
Data e publikimit 24 Mar 2020 - 13:01
ERNE AG Bauunternehmung (Hauptsitz)
Adresa ERNE AG Bauunternehmung (Hauptsitz) Baslerstrasse 5, Postfach CH-5080 Laufenburg
Emaili ERNE AG Bauunternehmung (Hauptsitz) Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.erne.ch/de/
Rrjetet
Përshkrimi

Përgjegjës të ndërtimtarisë/përgjegjës të ngjyrosjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Drejtoni zonën e ndërtimit
 • Përgjegjës për ekzekutimin cilësor, teknik dhe të përpiktë të punës
 • Përgjegjës për punonjësit e caktuar, automjetet, makineritë dhe pajisjet
 • Të sigurohet pajtueshmëria me rregullat e sigurisë dhe dispozitat lokale
 • Plotësimi të gjithë sistemit të raportimit
Eksperiencat
 • Ka përfunduar trajnimin si një marangoz me trajnim si udhëheqës / përgjegjës
 • Disa vitë përvojë në një pozitë të krahasueshme
 • Mënyra e përgjegjshme dhe e pavarur e punës
 • Kompetencë e lartë sociale dhe përgjegjësi personale
 • Gatishmëri për zhvillim personal
 • Qëndrim pozitiv që ka të bëjë me klientët
 • I gatshëm për udhëtim
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 126 herë

#Marketing