Business Development Manager

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Evropë
Data e skadimit 20 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Menaxhim
ID e punës #9372
Data e publikimit 30 Oct 2019 - 13:00
ep & partners consultancy shpk
Adresa Tirane
Emaili ep & partners consultancy shpk Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

EPPC Albania on behalf of its client, a worldwide leader in the production of construction materials, is currently recruiting a Business Development Manager.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Identifies and develops relations with industry professionals to generate new business opportunities;
 • Analyses current company distribution footprint through customer mapping, proposes business growth opportunities and increase market share;
 • Identifies, builds and develops new market by pursuing business opportunities with strategic players (Investors, distribution etc.) and cultivates healthy relations with existing partners;
 • Analyses all aspects of sales process within the market, including developing opportunities of sales team and portfolio in close cooperation with Sales Manager;
 • Runs market analysis, competition, price, product, customer needs and market surveys and present to management strategic moves to meet strategic targets;
 • Works closely with marketing/product team to create effective marketing strategies including market segmentation, value propositions, pricing strategy, branding strategy, channels strategy and communication strategy;
 • Runs company key performance analysis, and proposes strategic actions/models to boost performance and indicators including changes of current model;
 • Seeks markets footprint growth, targeting exports.
Eksperiencat
 • University degree in Business, Marketing, Economics – preferable Master degree;
 • Minimum 5 years of business experience in Business Development role or Account Portfolio Management role demonstrating success rate on respective roles;
 • Experience in building strategic sales/product/marketing plans;
 • Strong analytical skills, ability to structure, follow-up and execute agreed strategic plans;
 • Excellent knowledge of English;
 • Strong leadership, team work, presentation, organization, negotiations skills.  

aplikim.eppc.al

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 142 herë

#Marketing