Dizajner Grafik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 24 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #3592
Data e publikimit 12 Jun 2018 - 16:26
Envinion
Adresa Rr. Gazmend Zajmi Nr.34 Prishtina, 10000, Kosovo
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • Envinion është një ndër kompanitë më të suksehsme multimediale në Kosovë, tani me zyre edhe në Gjermani dhe Kanadë. Të fokusuar kryesisht në Dizajn Grafik por të pakufizuar edhe në disciplina tjera, Envinion gjatë historisë së vet ka ndërtuar bashkëpunim me klientë të njohur globalisht si: USA Water Polo, Panini, LG, Smashing Magazine, Gio Bikes, World Bank, etj.
 • Për ti ngritur kapacitet tona kemi nevojë për një dizajner/e grafik që të bëhet pjesë e stafit tonë dhe ta jap kontributin e vet kreativ.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Krijimi i koncepteve vizuale si dhe realizimi teknik i tyre në të gjitha fushat e dizajnit, duke përfshi: logo, raporte, revista, brushura, paketime, etj.
Eksperiencat
 • T'i njohë mirë elementet e dizajnit grafik: tipografinë, ngjyrat, kompozicionin, etj.
 • Të njoh mirë Adobe InDesign, Photoshop & Illustrator
 • Të ketë vëmendje për detaje
 • T'i përcjell trendët më të reja të dizajnit
 • Të njohë gjuhën angleze
 • Të jetë i gatshëm të punojë në një ambient pozitiv dhe mendje hapur :)

 

Pse Envinion?

 • Ne e vlerësojmë në rend të parë kreativitetin dhe punën e mirë
 • Ekip pozitiv dhe astmosferë e mirë
 • Sfida të reja profesionale dhe zhvillim i aftësive
 • Fleksibiltet në orar
 • Mundësi e vazhdueshme në ngritje të pozitës
 • Punë edhe me klienta internacional
 • Jemi të lumtur nëse na dërgoni CV-në dhe Portfolion tuaj në: [email protected]
 • Afati për aplikim është deri më: 24 Qershor 2018

#Marketing