Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aurich, Gjermani
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3903
Data e publikimit 9 Nov 2018 - 07:30
ENERCON Gesellschaft
Adresa Dreekamp 5, D-26605 Aurich
Emaili ENERCON Gesellschaft Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ekzekutimi i pavarur i mirëmbajtjes mekanike, riparimeve dhe riparimeve të turbinave tona të erës
  • Analiza e gabimeve dhe problemeve
  • Ndihma në përpunimin e mesazheve të gabimeve elektrike
  • Dokumentacioni i plotë i aktiviteteve të kryera
  • Sigurimi i funksionimit të shërbimit duke marrë pjesë në gatishmërinë e thirrjes dhe në shërbimet e zgjidhjes së problemeve, madje edhe jashtë orarit normal të punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 88 herë

#Marketing