Mirëmbajtës i produkteve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Durlacher Allee 93 76131 Karlsruhe, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Krijimi i Ideve Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Mirëmbajtje
Kategoria Tjera
ID e punës #4232
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 12:00
EnBW Energie Baden-Württemberg AG
Adresa Durlacher Allee 93 76131 Karlsruhe
Emaili EnBW Energie Baden-Württemberg AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.enbw.com/index_en.html
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Vlerësimi i gjendjes së drithërave
  • Planifikimi i mbjelljeve
  • Vlerësimi i fushatave promocionale në raport me cilësinë e produkteve
  • Ofrimi i mbeshtetjes ekipit menaxherial
Eksperiencat
  • Preferojmë një kandidat më njohuri dhe përvojë në bujqësi
  • Diploma universitare ne bujqësi është një avantazh
  • Njohja e pakos MS OFFICE
  • Njohuri minimale në gjuhën angleze, njohja e gjuhës gjermane përparësi
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 207 herë

#Marketing