Marangoz/Ndihmes Marangoz

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 27 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #9444
Data e publikimit 4 Nov 2019 - 12:30
EM&MA SHPK
Adresa Autostrada "Tirane-Durres" Tirane, Shqipëri
Emaili +355 697026633
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Mobileri Casanova kerkon te punesoje: Marangoz / Ndihmes Marangoz me eksperience pune ne prodhimin e mobiljeve

Eksperiencat
  • Personat duhet te jene te afte qe te kryejne te gjitha proceset e prodhimit te nje mobilje
  • Te kete njohuri te mira mbi makinerite e drurit
  • Te kete njohuri mbi montimet e mobiljeve
  • Te kete eksperience ne fushen e prodhimit te mobiljeve

Te interesuarit te kontaktojne ne nr : +355 697026633

Trasporti i punonjesve kryhet nga kompania.

-Ofrohen kushte te mira pune
-Paga e kenaqshme dhe e garantuar 

 

#Marketing