Agjent Te Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 17 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #9510
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 09:00
Elkos Group
Adresa Pejë
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.hr.etc-ks.com
Rrjetet
Përshkrimi

Elkos Group për njësinë punuese, Depo Filiale Prishtinë me datë 07.11.2019 shpallë keto vende të lira pune:

 • Agjent i shitjes - 3 vend pune / Lokacioni Depo Filiale Prishtine
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Realizimi ditor i planit të përcaktuar nga menaxheri mbikqyrës
 • Prezentimi i ofertës ditore tek blerësi si dhe ditore dhe javore
 • Kontrolla dhe mirëmbajta e asortimanit tek blerësi , si dhe prezentimi dhe shitja e artikujve të ri
 • Analiza e shitjes duke analizuar mundësitë e ngitjes me asortiman duke krahasuar blerësat e tij
 • Njofimi me kohë i blerësave per realizim targetit
Eksperiencat
 • Diplome shkollore
 • Njohuri të proceseve matematikore
 • Patentë Shoferi
 • Preferohet të ketë përvojë pune në fushen e shitjes
 • Aftësi komunikuese


Procesi i Aplikimit:

• Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës:
[email protected], apo dke u lidhur ne internet me karriera Elkos www.etc-ks.com

• Duke plotësuar aplikacionin tek Zyret e Depo Filiales ne Prishtine

• Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë pa
pagesë në: 0800/30 300 nga ora 09:00 deri në 19:00

• Konkursi mbetet i hapur nga data 07.11.2019 deri me 17.11.2019