Depoist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Kosovë
Data e skadimit 15 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3138
Data e publikimit 9 Mar 2018 - 10:45
EKO shpk
Adresa Ferizaj, Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Salloni i sanitarise eko kerkon te punesoje punetor.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ngarkimi i mallit nga depo,
  • dergimi te klientet dhe
  • punet tjera ne depo.
Eksperiencat
  • Aplikuesit duhet te posedojne patent shofer kateg. b
    -mosha: 25-37 vjeç.
  • Te gjith te interesuarit te paraqiten ne sallonin e sanitarise eko ne ferizaj


Adresa: ferizaj, (magjistrala prishtine-shkup, afer hib petrol) +377-44-604-387

#Marketing