Faturist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 3 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Kontabilitet
ID e punës #3781
Data e publikimit 6 Oct 2018 - 07:20
Ejona Sh.p.k
Adresa Zahaq, Peje
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

EJONA Sh.P.K kërkon: Faturist

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë
  • Bën porosinë e mallrave
Eksperiencat
  • Ekonomist
  • Përvojë pune minimum 1 vit në shitje/faturim
  • Njohja e programeve te MS Office(Excel, Word etj.)
  • Njohja e programit te kontabilitetit
  • Patentë shoferi (Kategoria B).

  Tjera

  • Të interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail [email protected], ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.
  • Tel: +38349137987

#Marketing