Agjent i Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Zahaq, Peje, Kosovë
Data e skadimit 3 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #3780
Data e publikimit 6 Oct 2018 - 07:14
Ejona Sh.p.k
Adresa Zahaq, Peje
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

EJONA Sh.P.K kërkon: Agjent i Shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prezanton dhe promovon shërbimet e kompanisë
  • Përcjell konkurrencën në treg
  • Raporton në baza javore rreth zhvillimit të detyrave
Eksperiencat
  • Përvojë pune minimum 1 vit në shitje
  • Shkathtësi të shkëlqyera negociimi/komunikimi
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze
  • Patentë shoferi (Kategoria B).

 

Tjera

  • Të interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail: [email protected]  ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.
  • Tel: +38349137987

#Marketing