Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lahteen, Finland
Data e skadimit 23 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10474
Data e publikimit 9 May 2020 - 12:45
EILAKAISLA
Adresa Lahteen , Finland
Emaili EILAKAISLA Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.eilakaisla.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një saldues për klientin tonë i cili e ka punëtorinë e vet në zonën e Lahteen.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Për të qenë i kualifikuar si kandidat ju duhet të keni përvojë apo trajnim në saldimin TIG dhe MAG disa vite. Kërkojmë dikë që është i zellshëm dhe i aftë të punojë në mënyrë të pavarur. Aftësia në teknikat e saldimit të metaleve është avantazh, por jo e domosdoshme.

Detyra juaj e punës është që t’i bashkoheni ekipit tonë inxhinierik dhe të performoni aktivitete salduese.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 119 herë

#Marketing