Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6281
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 18:00
EILAKAISLA
Adresa Lahteen , Finland
Emaili EILAKAISLA Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.eilakaisla.fi
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ne po kërkojmë për një saldues për klientin tonë i cili e ka punëtorinë e vet.
  • Për të qenë i kualifikuar si kandidat ju duhet të keni përvojë apo trajnim në saldimin TIG dhe MAG disa vite.
  • Kërkojmë dikë që është i zellshëm dhe i aftë të punojë në mënyrë të pavarur.
  • Aftësia në teknikat e saldimit të metaleve është avantazh, por jo e domosdoshme.
  • Detyra juaj e punës është që t’i bashkoheni ekipit tonë inxhinierik dhe të performoni aktivitete salduese.
  • Ky vend pune është i përkohshëm me gjasë që të shëndrohet në të përhershëm.
  • Nëse e konsideroni veten të kualifikuar për këtë vend pune aplikoni që tani pa hezitim.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 321 herë

#Marketing