Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3627
Data e publikimit 11 Nov 2018 - 08:55
EF M Automobile GmbH
Adresa DE
Emaili EF M Automobile GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

-Zbatimi i pavarur i punës së riparimit, mirëmbajtjes dhe riparimit

- Zgjidhja e problemeve tjera

- Instalim gjithëpërfshirës i aksesorëve

- Marrja e detyrave të përcaktuara

Eksperiencat

-Trajnim të përfunduar si një mekanik makine ose mekatronikë automobilistike

-Njohuri të mira të automobilave

-Pavarësia, besueshmëria dhe dëshira për të punuar në ekip

 

 

Ne ofrojmë:

-Në bashkëpunimin e orientuar drejt ekipit tonë, ju do të formësoni të ardhmen e tregtisë së automobilave me ne. Mjedis të gjerë professional

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 718 herë

#Marketing