Web Developer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 5 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Kërkimi i informacioneve Komunikim Kujdesshmëri Përgjegjshmëri
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #8778
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 13:30
Edotta Shpk
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për shkak te zgjerimit te aktivitetit Edotta shpk kërkon të punësojë dy senior dhe dy junior web developer si pjesetarë të grupit që zhvillojnë sistemet Edotta Multi Originator, Edotta E-learning 3.0, Edotta CRM.
Sistemet aktualisht përdoren nga disa kompani bankare në Itali. Paralelisht, sistemet po zhvillohen më tej.
Teknologjitë e përdorura janë:
- Apache
- PHP / Slim Framework / Smarty
- MySQL / Redis
- Javascript / JQuery / AngularJS
- CSS / Bootstrap
- Rest API
- Single Page Application
- RESTful backend me arkitekture cloud e ideuar per SaaS, mbi AWS.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Të krijojë backend në PHP duke perdorur framework-un e krijuar.
- Të zhvillojë ndërfaqen vizuale në HTML / CSS / Bootstrap.
- Të njohë framework-un AngularJS ose jQuery.
- Të kuptojë platformat e sipërpërmendura dhe të ndërveprojë me to.
- Të kuptojë specifikimet e projektit dhe të bashkëpunojë me grupin në zhvillimin e tij.
- Të konsultohet me anëtarët e tjerë të skuadrës.

Eksperiencat

- Të ketë mbaruar shkollën e lartë në një degë të lidhur me software development.
- Të ketë minimumi 1 vit eksperiencë në software development.
- Të ketë njohuri shumë të mira në Javascript, JQuery, AngularJS dhe PHP.
- Të jetë i aftë të kuptojë teknika, algoritme dhe framework-e të reja.
- Të ketë koncepte të mira mbi OOP.
- Të jetë i aftë të ideojë module të aplikacionit me ndihmën e menaxherit të projektit, dukë përdorur praktikat më të mira për komponente të ripërdorshme dhe për integrimin me modulet e tjera
- Të zoterojë shumë mirë gjuhën italiane.

- Paga e kënaqshme dhe e diskutueshme në bazë të aftësive dhe njohurive të kandidatit.
- Adresa: Rr. Kavajes, pall. Baja-BAD, pranë Tirana Business University, Tiranë.

[email protected]

#Marketing