Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim MS Access MS Excel MS Word
Kategoria Tjera
ID e punës #4251
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 16:00
Ed. Züblin AG
Adresa Hamburg, Germany
Emaili Ed. Züblin AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i ngjyrosjes në zonat e caktuara të projektit
  • Mirëmbajtja e veglave të punës
  • Ofrimi i shërbimeve për klientët tanë
  • Përgjegjësia personale për materialet e punës dhe menaxhimi i tyre
  • Pjesëmarrja ne trajnime dhe konferenca profesionale
Eksperiencat
  • Edukim i jashtëzakonshëm teknik (preferohet në fushën e ndërtimtarisë)
  • Disa vite përvojë pune si ngjyrosës
  • Njohuri të mira në MS OFFICE
  • I angazhuar, komunikativ, i përpiktë, mënyrë e pavarur dhe e strukturuar e punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 308 herë

#Marketing