Përfaqësues i shitjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #4027
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:48
Përshkrimi

Korporata Eaton me seli në Gjermani ofton zgjidhje të shumta në fushën e menaxhimit të energjisë. Me të gjitha burimet e saj Eaton përdor maksimën e përdorimit të teknologjive më të fundit për zhvillimin e aktivitetit të saj. Korporata Eaton është duke u zhvilluar në mënyrë të vazhdueshme! Kësaj rradhe ajo paraqitet me mundësi të reja punësimi ëshë për individët e shteteve në zhvillim, duke mos i diskriminuar dhe përjashtuar ata nga mundësitë e shumta.

Kësisoji PUNSOHU EU është autorizuar që të bëjë mbledhjen, selektimin dhe procesimin e aplikacioneve për këtë ofertë pune.

Përfaqësues i shitjeve

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ofrimi i mbështetjes intensive ndaj klientëve tanë përmes vizitave të rregullta, trajnimeve, dhe mbështetjes në projekte
 • Zhvillimi i raporteve me klientët tanë, përmes hulumtimit të tregut
 • Mbështetja teknike për klientët tanë përmes vizitave të drejtpërdrejta po komunikimit telefonik
 • Krijimi i ofertave
Eksperiencat
 • Edukim i lartë elektrik, idealisht njohuri në sistemet UPS
 • Përvojë paraprake pune, sidomos në implementimin e detyrave në projekte të ndryshme
 • I aftë për punë ekipore, i pavarur, dhe i orientuar në konsumatorë
 • I përgjegjshëm dhe mënyrë e pavarur e të menduarit
 • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën angleze dhe gjermane
 • Aftësi analitike dhe nogociuese
 • Nivel i lartë i përgjegjësisë dhe i pavarur
 • Gatishmëri për të udhëtuar
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 415 herë

#Marketing