Agjent të shitjes në gjuhë Suedeze

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Evropë
Data e skadimit 19 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Përgaditje
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #7466
Data e publikimit 20 Aug 2019 - 09:00
EA Nordic Sales SH.P.K
Adresa Prishtinë
Emaili EA Nordic Sales SH.P.K Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhë Suedeze në Prishtinë

Eksperiencat
 • Ofrojmë: 

  • Page fikse + plus provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Orari 09.00 – 16.00 (e Shtuna dhe e Diela pushim)
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore

  Aplikuesit duhet te flasin gjuën suedeze rrjedhshëm.

  Për aplikim na kontaktoni ne email: [email protected]

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 29 herë

#Marketing