Ngjyrosës/Mjeshtër

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Maarstraße 96 53227 Bonn, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim Mbështetje teknike MS Word Përgjegjshmëri
Kategoria Tjera
ID e punës #4250
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 15:00
DÜX GmbH
Adresa Maarstraße 96 53227 Bonn
Emaili DÜX GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i aktiviteteve të punës, atyre të ngjyrosjes në bashkëpunim me menaxhmentin
  • Komunikimi me nënkontraktorët sidomos furnitorët e furnizimit me material punues
  • Sigurimi që puna të jetë cilësore dhe të performohet në afatet e parapara
  • Planifikimi i procesit të punës
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si ngjyrosës i kualifikuar
  • I aftë të kuptojë punën komplekse, fleksibël dhe komunikativ
  • I pavarur, i angazhuar dhe i përgjegjshëm
  • I besueshëm dhe me aftësi negociuese
  • Njohuri në pakon MS OFFICE
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 217 herë

#Marketing