Asistente Menaxheri

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary AB, Kanada
Data e skadimit 4 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Administratë
ID e punës #4810
Data e publikimit 4 Mar 2019 - 18:30
DSW
Adresa Calgary AB
Emaili DSW Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

A jeni te pasionuar pas kepucave ? Ne jemi duke kerkuar individ ta pasionuar dhe entuziast per te ju bashkuar ekipit tonë te menaxhimit. Bashkpuntorët tonë janë ata qe ne korrim suksese.

Eksperiencat
  • Minimum 3 vite pervoj pune
  • Aftësi per ti motivuar te tjerët
  • Energjetikë
  • Fleksibil
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 182 herë

#Marketing