Punëtor në Kafiteri

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stockholm, Suedi
Data e skadimit 9 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #10468
Data e publikimit 8 May 2020 - 19:38
Drop Coffee
Adresa Wollmar Yxkullsgatan 10 118 50 Stockholm
Emaili Drop Coffee Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkohet një punonjës në kafiteri në qytetin Stockholm

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ky vend punë është punë me orar të plotë dhe përfshin zierjen dhe gatimin, pastrimin, shërbimin dhe punët e tjera që lidhen me natyrën e punës. Punëtori duhet të jetë i përpiktë, i sjellshëm dhe fleksibil, dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 270 herë

#Marketing