Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EN, Britani e Madhe
Data e skadimit 30 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #10553
Data e publikimit 30 Jul 2020 - 14:00
Driver and Vehicle Services
Adresa Angli
Emaili Driver and Vehicle Services Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Paga për këtë vend pune sillet nga £26,000 - £32,000 në vit, dhe ju do punoni 40 orë në javë.

Ne po kërkojmë që të punësojmë një mekanik me përvojë dhe të kualifikuar për punëtorinë tonë.

 

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Riparimi i veturave, zhvendosja e portbagazheve, Mirëmbajtja rutinore, diagnostifikimi i prishjeve, dokumentimi i riparimeve

Eksperiencat

Kualifikim dhe përvojë në ofrimin e shërbimeve riparuese, patent shoferi.

Aplikuesi duhet të jetë i vetë-motivuar, të ketë aftësi komunikimi, të jetë lotar ekipor, të ketë përvojë paraprake në riparimin e motorëve dhe të jetë në gjendje të punojë nën mbikqyrje minimale.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 38 herë