Elektricistë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Neuruppin, Gjermani
Data e skadimit 8 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10283
Data e publikimit 31 Mar 2020 - 15:07
DREISTERN Konserven GmbH & Co. KG
Adresa Philipp-Oehmigke-Straße 4, Deutschland
Emaili DREISTERN Konserven GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi, mirëmbajtja dhe riparimi i pajisjeve të prodhimit
  • Riparimi i gabimeve mekanike dhe elektrike
  • Kryerja e analizave të gabimeve
Eksperiencat
  • Një trajnim të përfunduar si një inxhinier elektricist / mekatronikë ose kualifikime të krahasueshme.
  • Interes në punën e riparimit dhe mirëmbajtjes

Aftësi themelore mekanike dhe aftësi për të kuptuar proceset komplekse teknike

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 214 herë

#Marketing