Elektricist/Mekatronist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 16816 Neuruppin Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Dëgjim Ekip ndërtues I adaptueshëm Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Punë ekipore
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4172
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 11:00
DREISTERN Konserven GmbH & Co. KG
Adresa Philipp-Oehmigke-Straße 4, Deutschland
Emaili DREISTERN Konserven GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi, mirëmbajtja dhe riparimi i pajisjeve prodhuese
  • Eliminimi i prishjeve mekanike dhe elektrike
  • Performimi i analizave të prishjes
Eksperiencat
  • Jeni i kualifikuar si elektricit dhe mekatronist apo ndonjë edukim i përafërt
  • Interes më punë riparuese dhe mirëmbajtëse
  • Aftësi bazike mekanike dhe aftësi të kuptoni proceset komplekse mekanike
  • Aftësi udhëheqëse dhe i aftë të merrni përgjegjësi
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 176 herë

#Marketing