Punëtor në ëmbëltore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ernst-Abbe-Straße 4, 40764 Langenfeld (Rheinland),, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7788
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 15:45
Dreidoppel GmbH
Adresa Ernst-Abbe-Straße 4, 40764 Langenfeld (Rheinland),
Emaili Dreidoppel GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitja e akulloreve për aparat
  • Shërbimi i klientëve me akullore, sipas kërkesave
  • Pastrimi i aparatit të akullores në fund të orarit
Eksperiencat
  • Përvojë pune në këtë drejtim
  • Njohuri elementare të gjuhës gjermane
  • Fleksibil në orarin e punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 332 herë

#Marketing