Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St John`s NB, Kanadë
Data e skadimit 31 Aug 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Përgaditje Përgjegjshmëri Planifikim
Kategoria Shofer
ID e punës #6910
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 14:00
Domestic Moving and Storage Limited
Adresa St John`s NB
Emaili Domestic Moving and Storage Limited Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kërkohet   
  • Eksperienca e punës –  Nuk kërkohet mirpo konsiderohet aset
  • Lokacioni i punës – M`varsisht nga puna ( e pacekur )
  • Transporti – I gatshëm për udhtime ne periudha te gjatura, I gatshëm për të udhëtuar mbrenda natës etj
  • Lloji i traktorit – Traktor rimokio
  • Patent shofer – valide, klasa D
  • Aftësi personale – Fleksibil, të punoj ne grup, komunikativ
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 508 herë

#Marketing