Sherbimi ndaj Klienteve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Germany, Gjermani
Data e skadimit 15 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4139
Data e publikimit 28 Dec 2018 - 14:45
Doctolib GmbH
Adresa Wilhelmstraße 118/Aufgang C, 10963 Berlin, Germany
Emaili Doctolib GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju kujdeseni dhe shoqëroni mjekët me telefon në lidhje me përdorimin e softuerit tonë, përgjigjuni pyetjeve të thella dhe në mënyrë proaktive i telefononi klientët tanë.
  • Ju siguroni përpunimin e shpejtë dhe efektiv të pyetjeve me email.
  • Ju punoni ngushtë me ekipin e shitjeve, marketingut dhe produktit me qëllim që plotësisht të kënaqni klientët tanë.
  • Varësisht nga profili dhe idetë tuaja, ne ju mbështesim në zhvillimin personal dhe profesional si pjesë e projekteve të ndryshme - nëse keni aftësitë e duhura dhe në rolin udhëheqës.
Eksperiencat
  • Ju keni një mënyrë të jashtëzakonshme të të folurit dhe të shkruarit.
  • Ju keni së paku eksperiencë fillestare në shërbimin e klientit, mbështetje IT ose konsultime teknike.
  • Ju keni një natyrë të sjellshme dhe shumë durim.
  • Ju jeni empatik dhe gëzoni mirëkuptim dhe zgjidhjen e problemeve.
  • Jeni fleksibël, reaktiv dhe karakterizohet nga mënyra juaj e pavarur e punës.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 270 herë

#Marketing