Punëtor në prodhim të gjërave ushqimore / furrtar, kasap, kuzhinjer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Singen / Orsingen, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Punë ekipore
Kategoria Prodhim
ID e punës #4504
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 11:00
DIS AG
Adresa Kennziffer 71623
Emaili DIS AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.mydis.dis-ag.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përpunimi i lëndës së parë
  • Përzierja dhe homogjenizimi
  • Paketimi i produkteve
  • Mbikëqyrja e procesit dhe kualitetit
Eksperiencat
  • Keni shkollim në lëmine e teknologjisë ushqimore apo keni përvojë si furrtar, kasap, kuzhinier, apo pastiçer.
  • E zotëroni mjaftueshëm gjuhën gjermane, në të folur dhe të shkruar
  • I gatshëm për punë në sistem me tre ndërrime
  • Jeni në kërkim të një pune afatgjate
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 250 herë

#Marketing