Ndërtues i rrugëve/Makinist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Leuna, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3762
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 14:30
DIS AG
Adresa Kennziffer 71623
Emaili DIS AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.mydis.dis-ag.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ndërtimi i rrugëve
 • Detyra të përgjithshme të ndërtimit të rrugëve
 • Zhvendosja e boshteve
 • Ofrimi i ndihmës në shtrimin e asfaltit
 • Detyra të vogla betonimi
 • Punë planifikuese
Eksperiencat
 • Asfaltimi dhe shtrimi i betonit
 • Operimi i makinerive
 • Mirëmbajtja e makinerive
 • Punë të përgjithshme ndihmëse përmes operimit të makinave
 • Përzierja dhe formësimi i betonit
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 1,223 herë