Murator dhe Betonier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4026
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:44
DIRINGER & SCHEIDEL BAUUNTERNEHMUNG GmbH & Co. KG
Adresa Germany
Emaili DIRINGER & SCHEIDEL BAUUNTERNEHMUNG GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania tradicionale gjermane DIRINGER & SCHEIDEL BAUUNTERNEHMUNG GmbH & Co. KG ka qenë partner në administrim, ekonomi, tregti dhe ndërtimtari për rreth 9 dekada ne shtetin e Gjermanisë. Gjigandi i sektorit të ndërtimtarisë se fundmi ka vendosur që të punësojë edhe kandidatë nga vendet e treta duke i ofruar trajnim paraprak, kjo vlen sidomos për kandidatët që kanë synime të zhvillojnë aftësitë e tyre në këtë fushë:

Aktualisht kjo kompani kërkonë të punëojë:

Murator dhe Betonier

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përformimi i të gjitha aktiviteteve që lidhen me natyrën e punës suaj, duke marrë pjesë në implementimin e të gjitha projekteve tona në fushën e inxhinierisë civile
Eksperiencat
  • Trajnim profesional si murator apo si betonier
  • Preferohet të keni përvojë paraprake profesionale në këtë fushë
  • Njohuri të avancuara në formësimin e betonit
  • I besueshëm, i aftë të punojë në ekip
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B është e deshirueshmë
  • Njohuri mesatarë të gjuhës gjermane

Duhet të ripotencojmë se kandidatët nga rajoni i Ballkanit (Kosovë, Shqipëri dhe Mal të Zi) aplikacionin duhet të dorëzojnë tek kompania PUNSOHU EU SH.P.K e cila është e autorizuar që të bëjë procesimin e aplikimeve në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 1,294 herë

#Marketing