Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EN, Britani e Madhe
Data e skadimit 30 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #10555
Data e publikimit 1 Aug 2020 - 15:00
DirectWorkForce
Adresa Angli
Emaili DirectWorkForce Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së kërkesës për punë po kërkojmë për një makanik të kualifikuar për t’u bërë pjesë e ekipit tonë inxhinierik.

Ju do të raportoni tek menaxheri i përgjithshëm dhe do bëni riparime të përgjithshme.

Kërkohet që të jeni i aftë të kënaqni nevojat e klientëve përmes punës efikase dhe profesionale.

Duhet të zbatoni etikën profesionale me standarde më të larta industriale.

Duhet të keni së paku tre vite përvojë pune.

Kërkohet që të punoni 37.5 orë në javë nga e hëna deri të premten.

Puna është me dy ndërrime: 06.00-2.00 dhe 2.00-10.00.

Kandidatët ideal do punojnë në marka të ndryshme të veturave.

Përvoja paraprake është e domosdoshme.

Ky vend pune mund të ofrojë mundësi për punësim të përhershëm.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 29 herë