(Punonjës Betoni / Murator / Zdrukthëtar / Zejtar)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #7820
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 11:45
DIPL.-ING. FR. BARTRAM GmbH & Co. KG
Adresa Hamburg
Emaili DIPL.-ING. FR. BARTRAM GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

NE JU OFROJMË:

  • Shpërblimi i lidhur me performancë
  • Vend pune atraktiv dhe i pavarur nga kushtet klimatike
  • Hapësira e lirë për pjesëmarrje aktive në ekip
  • Atmosfera e harmonizuar e punës
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Trajnimi i kryer profesional dhe përvoja profesionale
  • Një mënyrë e kujdesshme dhe e pavarur e punës
  • Punë në grup dhe ndjenjën mbajtja e përgjegjësisë
  • Angazhimi dhe motivimi
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 257 herë

#Marketing